• Skiløyper i Østmarka

  Det er fine forhold i marka nå.  For en oversikt over skiløyper se Skiforeningens oversikt i Marka databasen. (21/1-2018)


 • Ekstraordinær båndtvang i Rælingen

  Publisert på Rælingen kommunes hjemmeside 17/1-2018 Rælingen kommune innfører ekstraordinær båndtvang med umiddelbar virkning. Den ekstraordinære båndtvangen, som har hjemmel i lokal forskrift, innføres i hele kommunen med formål om å beskytte viltet. Store mengder snø skaper utfordringer for dyrene i skogen, spesielt for rådyr. Det er derfor viktig å ikke utsette dyrene for unødvendig stress. Snøen gjør også dyrene til et lettere bytte for hunder, og det er allerede rapportert om en alvorlig episode i kommunen. Båndtvangen er gjeldende frem til nytt vedtak informeres om på kommunens hjemmesider. (18/1-2018)


 • Vinter og snø

  Så har snøværet gitt seg for denne gang.  Det begynner igjen å bli fremkommelig både for kjørende og gående.  Pussig at gangveier i Blystadlia ryddes raskt, men gangveien ned mot Løvenstad blir oversett.  Torsdag morgen var den omsider ryddet. (18/1-2018)


 • Sendte husleia til himmels

  [caption id="attachment_1529" align="alignleft" width="161"] Faksimile Romerikes blad 29/12-2017[/caption] Nå er det ikke så ille som overskriften i Romerikes blad kan gi et førsteinntrykk av. Tradisjonen tro ble Blystadlias nyttårsfyrverkeri avfyrt på slaget kl: 00:00 ved midnatt nyttårsaften.  Borettslag og vel spleiser på fyrverkeriet og i år var andelen kr 60,- pr hustand.  Kan berolige med at dette ikke skal medføre kraftig husleie økning. Det var i år snøfall tidlig på kvelden og lavt skydekke / tåke under selve fyrverkeriet, men ikke mer enn at det ble vellykket. Det var trivleig  å stå nede på banen og se folk strømme til når det nærmet seg midnatt.  Det var bål, mange hadde stjerneskudd som gjorde at det blir en veldig koselig stemning. Flott å se at så mange slutter opp om felles arrangementet vårt her i Blystadlia. Video fra fyrverkeriet finnes her


 • Blystadlia skoles skoleaksjon

  Blystadlia skoles skoleaksjon til inntekt for TV-aksjonen NRK UNICEF 2017 har til nå samlet inn 49.500,-

  Tv-aksjonen

  Oppdatert status og mulighet for å gi et bidrag:   Blystadlia skole på spleis.no
  (26/10-2017 kl.08:00)


 

www.blystadlia.no, nettstedet administreres av Blystadlia Miljøforum.

 

 

Byen i skogen