Blystadliadag1 2019, 31. august

Regnet uteble og nærmest rekordmange fremmøtte, men «kun» 120 grillpølser, 70 Bratwurst, 80 vafler og 82 burgere var det «blystadliere» klarte å fortære under årets blystadliadag. Langt fra rekorden på over 300 grillpølser og 160 burgere.

[wppa type=»slideonly» album=»3″ size=»auto» align=»center»]Any comment[/wppa]

 

17 verktøykasser ble bygget i «snekkerbua» til Blystadlia miljøforum før og etter VirrVarr.

Spiker-slåer-konkurransen (spiker’n 2.0) blant våre fremmøtte lokalpolitikere ble vunnet av SV som slo H i finalen på best tid. SV’s representant ville gjort det stort i beboerkonkurransen som gikk på antall slag.

Maria vant kvinneklassen med sine 62 slag og Stian vant herreklassen på 15 slag (må jo i den anledning få nevne at nevnte Stian’s etternavn nærmest fordrer en seier, eller hva Stian Hammer?)

Årets vinner av skattejakten (hvor kjent er du i «lia») og en fruktkurv, gitt av Kiwi rikere ble Maia P.

Brødrene Ludvig og Theodor K. med hver sin besvarelse delte andre plassen og kan neste sommer legge seg på nye badehåndklær.

Skyting er det noen som har draget på og blant de voksne ble det omskyting på Roar W og Inge W. Fra utgangspunkt på 45 av 50 mulige ble det Skytterkongen Inge som tok seier’n med 44 poeng i omskyting.

Blant juniorene var Noa og Helle de beste med sine 44 poeng. Omskyting her ga seier til årets skytterprinsesse Helle med 34 poeng

Og ja, så du ikke klistremerket så ser du det her. Et 9,1 x 20 cm bil-must for alle som vil fortelle at de er fra Blystadlia:

Kunne skaffet deg dette på dagen, men fortvil ikke -du vil snart bli gitt muligheten til å anskaffe deg et eksemplar